Tilaa nyt Venemestarin näytenumero sähköpostiin 

ilmaiseksi ja tutustu!

Lähetämme sinulle sähköpostilla Venemestarin 4/2017 numeron. Tämän jälkeen lähetämme sinulle muutamia suosituimpia artikkeleita lehdestämme sekä Youtube-videoita koeajoista ja koepurjehduksia sekä muista tärkeistä veneilyyn liittyvistä asioista.

Lehdessä on muunmuassa AMT 190 BR:n Arronet 245 Surprise:n ja Grandezza 25 S:n koeajot, Zipwake-automaattitrimmien testi, kylkien kiillotusniksit ja uusia elektroniikkakuulumisia. Hyviä lukuhetkiä!

10 HYVÄÄ SYYTÄ TILATA

NÄYTENUMERO SÄHKÖPOSTIIN:

  1. Rahanarvoisia vinkkejä veneen huoltamiseen ja ylläpitoon.
  2. Opit tuntemaan veneesi ja tiedät mitä vaatia, jos teetät työn toisella.
  3. Huollettuna veneesi säilyttää arvonsa.
  4. Vinkkejä käytännön veneilyyn.
  5. Saat ammattilaisten ohjeet ja säästät aikaa ja rahaa, koska kerromme kustannukset.
  6. Lukijoiden ehdoton suosikki: Tee-se-itse -kuvasarjojen avulla huolto- ja kunnostuspuuhat onnistuvat helpommin.
  7. Tietoa & vertailuja uusista alan tuotteista ja palveluista.
  8. Artikkeleita mielenkiintoisista veneilyteemoista sekä pysyt mukana venemaailman tuulissa ja tiedät, mitä tapahtuu  ja mistä puhutaan.
  9. Koeajot ja -purjehdukset uusista ja käytetyistä veneistä.
  10. Opit arvioimaan veneen laatua ja kuntoa – silmäsi harjaantuu.

Tilaa täyttämällä alla oleva lomake.

* Tämä on Venemestarin ilmainen näytenumerokampanja. Ilmaisen näytenumeron tilaus ei sido sinua mihinkään millään tavalla. Annettuja tietoja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin HTL:n mukaan.

Kampanja on voimassa rajoitetun ajan.

VENEMESTARI ON JOKAISEN VENEILIJÄN JA VENEILYSTÄ KIINNOSTUNEEN LEHTI, JOSTA ON AITOA HYÖTYÄ!

Venemestari-lehti poikkeaa sisällöltään muista venealan lehdistä Suomessa. Se keskittyy opastamaan käytännön veneilyssä ja veneen huollossa itse veneilyä ja sen nautintoa unohtamatta. Kussakin lehdessä on yli sata sivua hyödyllistä tietoa kaikille veneilijöille ja veneilystä kiinnostuneille.

Lehti on käytännöllinen ja opastava. Aiheitamme ovat mm. veneen käsittely, turvallisuus, navigointi, huolto, kunnostus ja ylläpito. Yli 100-sivuisesta julkaisusta on varmasti hyötyä vesille lähdettäessä. Lehti testaa ja vertailee laitteita sekä varusteita. Venemestaria lukevat soutu-, moottori- ja purjeveneilijät.

Korjaatko, huollatko, teetkö itse tai käsitteletkö purtta jollakin tavalla? Haluatko reitin valintaan, satama-alueille ja turvallisuuteen liittyviä vinkkejä? Vastaukset löytyvät Venemestarista!